Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

YALANLARIN DİBİ

YALANLARIN DİBİ Prof. Dr. Salih Şimşek

Ayasofya’yı aslında, geri planda. CHP ibadete açtı. CHP’nin desteği olmasaydı Taksime Cami yapılamazdı.

‘15 Temmuz İhanet Hamlesi’ne CHP, canı pahasına karşı çıktı. Marmaray Projesi, dürüst siyasetçi ‘Karaoğlan’ tarafından yapıldı.

Kimse farkında değil ama CHP aslında gizli bir ‘Ümmetçi’ bir partidir. İstanbul’daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün finansmanını CHP yaptı.

İstanbul Havaalanı’ın inşası CHP’nin verdiği destek sonunda başladı ve bitti. Büyük Şeytan ABD’nin en büyük düşmanı CHP’dir ama bunu çok kişi bilmez.

IMF’ye yıllardır devam eden borç, CHP tarafından kapatıldı ve bir daha borç alınmadı. CHP, gelecek seçimden itibaren aday olacak mensuplarına ‘Hacı’ olma şartı getirecek.

Ülkemiz geçmişindeki ‘Başörtüsü Yasağı’nı kaldırmak için CHP büyük mücadele verdi. Türk siyasi hayatında ‘Partiler Çöplüğü’nde yer almayacak tek parti vardır, o da CHP’dir.

CHP, İŞ Bankası’ndaki hissesine düşün yıllık kâr payını her yıl Hazine’ye devir kararı aldı.

Uygulamada sık sık karıştırılıyor. CHP, ‘Canlı Hayvan Partisi’ değil ‘Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Ülkemizde CHP olmasaydı, muhalefetteki bir siyasi partinin Genel Başkanı Cuma Namazı’na gidemezdi.

Diyarbakır’da çocukları PKK tarafından kaçırılan anneleri, PKK’ya karşı CHP organize edip protesto ve direnişe çağırdı.

CHP içinde bir tane bile kripto Ermeni, kripto Yahudi, kripto Hıristiyan, Beyaz Türk ve ya benzer tipte menşei Türk olmayan insan bulamazsınız.

Sevgili halkımız hiç merak ve endişe etmesin. Ahlâkın ve adaletin olduğu Türkiye'yi. Önümüzdeki seçimler sonunda, inşallah, hep birlikte kuracağız, yolumuz açık olsun!

Arşivleri karıştırırsanız görürsünüz ki, Cumhuriyetimizin kurucusu CHP’nin geçmiş ‘şanlı tarihinde’ bir tane bile olsa ‘yalan’ veya ‘yanlış’ iş, eylem ve söylem bulamazsınız.

Hakk’ın yeryüzüne hâkim olması için çalışan kişiye ‘Mücahid’ denir. Adalet için çabalamak cihad etmek değil midir? CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na bu yüzden ‘Mücahid’ diyoruz.

Zamanında Adnan Menderes, bizim seçim sloganımız olan ‘Yeter Söz Milletindir’ alıp kullanmıştı. Bu seçimlerde o sloganımızı geri alıyoruz. Artık onu bizim ‘Millet İttifakı’ kullanacak.

Bu ülkenin yönetimini yabancı elemanlara vermek, onuruna onur katmak demektir. CHP, Rıfkin, Jeremey, Coni ve Hans’ı işte bu yüzden ülkemize getirmiştir ve bunlar hizmet için çalışacaklardır.

Ülkemizde ‘6 Şubat Depremi’nin yol açtığı can kaybı ve fiziki yıkımı gördünüz. Zamanında CHP’nin yaptığı teklifleri kabul etseniz ve uygulasaydınız, yani ‘Kentsel Dönüşüm’e fırsat verseydiniz, tüm bunlar olmayacaktı. Zaman bizi haklı çıkardı.

Bazılarının gördüğü gibi CHP bir ahtapota benzemez, kolları da bir ahtapotun kollarına hiç benzemez ve imanın şartlarını gösterir. Zehri, putçuluk ve Allah düşmanlığı hiç de değildir. Beyni İslam tarihinin ilginçliklerini koruyan bir mekanizmadır ve gövdesi ise İlay-ı Kelimetullah olup Şeriat yönetimidir. Aksini söyleyenlere sakın ola ki inanmayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.