Gazze’de hayatta kalma mücadelesi veren küçük kız gözyaşları içinde: “Keşke biraz tavuk yiyebilseydim.”

Gazze’de hayatta kalma mücadelesi veren küçük kız gözyaşları içinde: “Keşke biraz tavuk yiyebilseydim.”

Gazze’de yaşanan trajik olaylar gerçekten yürek burkucu. Son saldırılarda, küçük bir kızın “Keşke biraz tavuk yiyebilseydim” diyerek ağlaması, Gazze’deki insani krizin boyutlarını gözler önüne seriyor

Gazze’de yaşanan trajik olaylar gerçekten yürek burkucu. Son saldırılarda, küçük bir kızın “Keşke biraz tavuk yiyebilseydim” diyerek ağlaması, Gazze’deki insani krizin boyutlarını gözler önüne seriyor. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve abluka nedeniyle bölgede ciddi bir gıda krizi yaşanıyor ve özellikle çocuklar bu durumdan çok etkileniyor.

Batı'nın koruma şemsiyesi altında olan katil İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 40 bin 602'ye yükseldi.

FİLİSTİNLİLER AÇLIKTAN PERİŞAN HALDE

Siyonist katil sürülerinin 328 gündür devam eden yıkıcı saldırıları, ablukanın sıkılaştırılması ve kısıtlı olan gıda ürünlerinin girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze Şeridi'nin kuzeyi ve Gazze kentinde artan açlık krizi Filistinlilerin hayatını tehdit ediyor.

Gazze'ye giden yardım konvoylarına saldırılar ise dehşetin boyutlarını gözler önüne seriyor.

Özellikle bebekler ve çocuklar yetersiz beslenme nedeniyle bir bir hayatlarını kaybediyor.

"NEDEN AĞLIYORSUN?"

Katliamın ve kıtlığın sürdüğü Gazze'de küçük bir kızın yürek burkan gözyaşları kameraya böyle yansıdı:

"Keşke biraz tavuk yiyebilseydim…"

Kaynak: haber7

Bu tür haberler gerçekten üzücü ve insanın içini acıtıyor. Senin bu konuda düşüncelerin neler?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.