TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER ONU TOP SINDİREMEZ

Mustafa Cemal TOMAR

TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER, ONU TOP SINDİREMEZ

Dünya gündemi Filistin üzerine odaklanmış vaziyettedir. Yaklaşık bir aydan beri İsrail ve yandaşları teknolojinin zirvesine taşımış oldukları silahlarıyla var güçleriyle mazlum Gazze'deki müslüman kardeşlerimize karşı aralıksız saldırılarına devam ediyorlar. Gazze'yi yerle bir ettiler. Yaşlı, genç, hasta demeden, kutsalları da yok sayarak dünyada eşi ve benzeri görülmemiş derecede müslüman kardeşlerimizin her şeylerini yok ediyorlar. Evlerini bombalıyorlar, kadın, erkek çocuk demeden ellerine geçirdiklerini en zalimane bir şekilde öldürüyorlar. Camileri, hastahane ve okulları yerle bir ediyorlar. Hayati önem taşıyan ne varsa imha ediyorlar. Böyle vahşet insanlık hiç şahid olmamış, böyle zulüm hiç bir göz görmemiştir.

Bu vahşete AB'ye üye olan ülkeler destek veriyor, BM'in de sesi hiç çıkmıyor.

2 milyara yakın müslüman ülkeleri yönetenler, kınamaktan başka somut hiç bir adım atmamışlardır. Camilerde de bildik vaazların dışında hiç bir şey yapılmamaktadır. Tarikat şeyhlerinden de bir kıpırdama yok görünüyor. Sadece kalben buğz etmekten başka bir icraat yok maalesef.

Bu gidişat hayra alamet değildir. Hamas Örgütü fitili ateşledi, gerisini getiremedi. İsrail bahane arıyordu zaten. Bahanesini de Hamas sağlamış oldu. Bu arada ölülerle ilgili olarak verilen bilgiler hiç inandırıcı değil, On binin üzerinde bina yerle bir edildi, ölü sayısı on binin altında gösteriliyor. Çelişkili bir haber. Müslümanlarda bu gaflet ve dağınıklık olduğu sürece bu vahşetler devam edecektir. Bir an önce bu gaflet uykusundan uyanmalı, İslâm Birliği kurulmalıdır. İsrail Yahudileri inançları gereği bu zulmü yapıyorlar. Yahudilerin Tesiye Kitabında öyle yazmaktadır. Yahova'nın emriymiş bu yapılanlar. Bu canilerin inanışlarını değiştiremeyeceğimize göre, güçe karşılık güçle cevap vermek gerekiyor.

Teknolojiyi geliştirmeli, dünyada kurdukları sömürü düzenine son vermeden bu zulümlerin sonu gelmez diye düşünüyorum.

. Yahudileri daha iyi tanimak için Tesniye adlı kitaplarındaki ayetlerine bakmak gerekir.

Değiştirdikleri Tevrat'tan bir bölüm.

Erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, ök neüzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür. (Tevrat 1. Samuel böl. Ayet 3)…

Sömürü sistemini işletiyor insanlığı fakirleştiriyorlar. İnançlarının gereğini yapıyorlar.

Biz Müslümanlar hani Kurban Bayramı’mızda hayvanları Allah için kurban ederiz. Bunu yapmamız bizim inancımızın bir gereğidir. Hiç vicdan azabı duymayız.

Siyonist zihniyette insanlığa verdiği zarar nedeniyle, yeryüzünde yaptıkları bozgunculuktan vicdanen hiç bir rahatsızlık duymuyor.

Çünkü bozuk inancının vecibesini yerine getiriyor.

Bilakis ibadetini yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Buradan anlaşıldığı üzere inançlar akla ve vijdana hükmediyor. Akılla dünyayı yönetelim diyen insanların küme düştüklerini buradan rahatlıkla anlıyoruz. Bu emperyal güçler aslında akıllı, zeki, çalışkan insanlardır. Bilim yolunda önemli keşiflere imza atıyorlar, dünya ü zerinde önemli bir hakimiyet kurdular. Ancak " ahlâksızlık ve batıl inançları" olunca dünyayı zindana çeviriyorlar. Sadece akıl yetmez, ilâhi sistemle beraber ahlâk ve maneviyat olacak, o zaman dünyaya saadet gelir, huzur gelir.

Şimdiki batıl sistemi bertaraf etmenin yolu, düşmanlardan daha çok çalışmak, islâm şemsiyesi altında tüm müslümanları birleştirmek, dünyayı fesata çevirecek bozgunluğa uğratacak güçlere karşı misliyle karşılık vermektir. Bizi birlik ve beraberlik içinde görmediklerinden bu vahşetleri yapmaya cesaret buluyorlar. Birlik ve beraberliğimizi görseler teknolojileri bizden çok olsa bile bizimle savaşmaya cesaret edemezler. Tarihten bunun örneklerini görüyoruz.

M. Akif Ersoy'un dizeleriyle sözlerimi noktalamak isterim.

"Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,

Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez."

04.11.2023

M. Cemal TOMAR.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.