SAADET'İN DİNDARLARI İP'İN ÜLKÜCÜLERİ

Hüdaverdi ÖZ

Bazı kişiler ve kurumlar baz konularda hünerli ve maharetli oluyorlar.

Mesela Aydın Doğan böyleydi.

Kanal 7 den Ahmet Hakan'ı transfer etti.

Ahmet Hakan yıllarca medya ekranlarından Refah partisinin sesi ve savunucusu olmuştu.

Lakin aynı Ahmet Hakan Hürriyet gazetesinde yazmaya başlayınca artık ben değiştim deyip Ertuğrul Özkök'den Oktay Ekşi'den Çölaşan dan daha şedit bir Refah düşmanı olup çıkmıştı.

Aynı olay Nazlı Ilıcak'tada yaşanmıştı. Oda eskiden Doğan medya gurubuna demediğini bırakmamış daha sonra oda aynı Ahmet Hakan ın durumuna düşmüştü.

Şimdi de benzer olay, Nihal Bengisu Karaca ve Elif Çakır da yaşanmaktadır. Hele Elif Çakır başını falan da açtı artık.

Onun için hep derim ya. Ne oldum deme ne olacağım de diye.

Çünkü içgüdelirinde karşı cepheye kendilerini kabul ettirme ve yaranma isteği oluşuyor. Olayın geri planında bu duygu yatmaktadır.

Bugünde benzer olay Saadet partisinin dindarları ile İyi partinin ülkücüleri arasında da yaşanmaktadır. CHP bu iki gurubuda iğdiş etmiş bir kuşa benzetmiştir istediği kıvama getirmiştir.

Allah kimseye yolunu şaşırtmasın. Öyle olursa batıl hak, hakta batıl gözükür.

CHP daha düne kadar çarşaf yırtma törenlerinde paçavra ettikleri teyzelere bugün CHP'nin afişlerini dağıttırır hale getirdi.

Daha dün üniversitelerden tekme tokat kovaladıkları kızlara, bugün CHP'nin şeriatçı Kılıçdaroğlu'nun seyyid ve mücahid olduğunun propagandasını yaptırır hale getirdi.

Saadet'in sakallılarına da her evden CHP'ye bir oy ister hale getirdi.

Gazeteci İsmail Saymaz diyor ki, arkadaş şimdi asamların haklarını teslim etmek gerek. Saadet'çiler bu seçimde CHP'li lerden daha fazla çalıştı. Gece gündüz koşturdular.

Aynı felakete iyi partinin ülkücüleri de yuvarlandı. Onlarda daha düne kadar katil, dedikleri, koministler Moskova ya diye nara attıkları CHP'nin ellerinde birer kukla oyuncak haline gelmiş vaziyetteller.

Durumları evden kaçan sonra tecavüze uğrayan kızlara benziyor. Kızı kandıran oğlan evlenmem diyor, kızda geri baba evinede dönemiyor.

Bir taraftan kahrolsun PKK diyorlar. Bir taraftan Apo ya özgürlük, Demirtaş'la kahvaltı. Aşağı sakal yukarısı bıyık. Onlarda iğdiş oldu gittiler.

CHP'nin böyle bir yeteneği olduğunu kimse tahmin edemezdi. İki gurubuda artık istediği kıvama getirdi.

Acaba hani deve ile ilgili bir söz varya doğrumu ne? Deveye diken insana s......

Gelsin sırada ki.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.