Otomobiller yarı fiyatına nasıl satılacak

Otomobiller yarı fiyatına nasıl satılacak

Otomobil fiyatları son dönemde düşüş eğilimine girse de, araba almak zorlaştı. Ancak uygun fiyata araç sahibi olmak isteyenler için bir yol var. O da icradan ihaleyle satılan araçlar. İşte haberin ayrıntıları…

Otomobil fiyatlarında artış hızı son günlerde düşerken, alıcılar da daha düşük modellere ve bütçe dostu çözümler arıyorlar. İcralık araçlar yarı fiyatına satılıyor.

Araçlar icra satışında yüzde 50 bedelle satışa çıkıyor. 150 bin liraya da 750 bin liraya da icralık otomobil bulmak mümkün.

İcrada olan bir aracı satın almak istiyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken ilk şey Adalet Bakanlığı’nın kurmuş olduğu UYAP sitesine girmek. Bu siteye girildiğinde satışa çıkan araçlar görülmekte. Siteye e-devlet şifresi veya mobil imza ile giriş yapılabilmekte. İhaleye girmek isteyenler, almak istedikleri araç için belirlenen fiyatın yüzde 10’unu teminat yatırmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.