Nazilli Spor – Van Spor karşı karşıya! Maç canlı yayınlanacak

Nazilli Spor – Van Spor karşı karşıya! Maç canlı yayınlanacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. Artı Değer Van Spor FK’nin yarın (08.09.2024) deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Spor A.Ş. maçı Van TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2. hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla devam edecek. Van Temsilcisi Artı Değer Van Spor FK, ikinci lig maçında yarın Nazilli Spor A.Ş. ile karşılaşacak ve rakibi karşısında 3 puan arayacak.

MAÇI VAN TV CANLI OLARAK YAYINLAYACAK

Nazilli Spor A.Ş. ile Artı Değer Van Spor FK arasındaki maç Van TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Van TV yöneticilerinin, Nazilli Spor A.Ş. yönetimi ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından maçın Van TV ekranlarından canlı olarak izleyicilere ulaştırılacağı açıklandı.

Yarın Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak maç, saat 16.30’da başlayacak ve müsabaka Van TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Ramazan Çetin

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.