Mardin Çarşı Grubu’ndan pankart çalışması

Mardin Çarşı Grubu’ndan pankart çalışması

Bir kulüp taraftar, futbolcu, ve yönetim üçgeninde yaşar ve yaşatılır. Futbol kulüplerinin en önemli unsuru hiç şüphesiz ‘taraftardır’. İşte Mardin Çarşı Grubu armasıyla özdeşleşmiş bir taraftar gurubudur.

Mardin Spor - Bir kulüp taraftar, futbolcu, ve yönetim üçgeninde yaşar ve yaşatılır. Futbol kulüplerinin en önemli unsuru hiç şüphesiz ‘taraftardır’. İşte Mardin Çarşı Grubu armasıyla özdeşleşmiş bir taraftar gurubudur. Mardin 1969 Spor, 8 Eylül Pazar günü ilk resmi maçına çıkıyor. Mardin Çarşı Grubu’da tribünleri renklendirmek için kendi imkanlarıyla pankart çalışmalarına başladı.

Futbol, ​​dünya çapında milyonlarca taraftarın keyif aldığı, oldukça popüler bir spordur. Futbol takımları ile taraftarları arasındaki ilişki dinamik bir ilişkidir ve her biri diğerini çeşitli şekillerde etkiler. Takımının alacağı galibiyet, seyirci ve taraftarlarını mutlu eder. Ama bu taraftarlar içerisinde bazı gruplar vardır iyi gün de de kötü günde de hep takımları için tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca tezahürat yaparlar. Belki de kulüpte sözleşmesi olmayan tek unsur taraftardır. İşte Mardin Çarşı Grubu da böyle armasına, renklerine bağlı bir guruptur.

TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Mardin 1969 Spor 8 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ilk remi maçına çıkıyor. Mardin Çarşı Grubu’da kendi imkanlarıyla ‘İnanalar Asla Kaybetmez!, Geçilir Senin İçin Serden, Sual Olunmaz Asaletinden, Savaş ve Kazan’ pankartlarını hazırladı. Mardin Çarşı Grubu pankart çalışmasını videoya alarak sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.