Kazanmanın ve kazandırmanın yeni adresi: Flihgt Clup.

Kazanmanın ve kazandırmanın yeni adresi: Flihgt Clup.

Kazanmanın ve kazandırmanın yeni adresi: Flihgt Clup İle nasıl kazanırız? Flihgt Clup Güvenli midir? , Flihgt Clup nasıl üye olunur? detaylar haberimizde..

Zaman ve haliyle teknoloji hızlandıkça kazanç kapılarımız da aynı tempoda değişiyor. Yastık altı döneminden sanal paralara geçiş hızımız göz önüne alındığında bu böyle de devam edecek gibi… Gelişime ve değişime açık olan pek çok kişi, kendisi için her gecen gün en iyi ve güvenilir olan yolları aramaya devam ediyor..

Zaman ve haliyle teknoloji hızlandıkça kazanç kapılarımız da aynı tempoda değişiyor. Yastık altı döneminden sanal paralara geçiş hızımız göz önüne alındığında bu böyle de devam edecek gibi… Gelişime ve değişime açık olan pek çok kişi, kendisi için her gecen gün en iyi ve güvenilir olan yolları aramaya devam ediyor.

Bu aşamada hem kendinizi hem gelirinizi geliştirecek iş modelleri sadece yeni kuşağın değil, her yaştan insanın hedefleri arasında… İşte tam da bu noktada size harika bir seçenek sunuyoruz: Flihgt Clup!

flihgt-clup.jpg

FLİHGT CLUP AYRICALIĞI

Flight Clup blockchain teknolojisinin sunduğu tüm imkanlardan yararlanmamızı sağlayan, ömür boyu devam edebileceğiniz blockchain ve Web3 teknolojisi ile tasarlanmış merkeziyetsiz bir topluluktur.

Flight Clup tüm üyelerine blockchain sistemine kayıtlı şekilde kendi işletmelerini kurma fırsatı verir aynı zamanda her üye kulübün hissedarı olur. Kulüp tam anlamıyla üyelere aittir ve bütün üyeler eşit imkanlara sahiptir.

flihgt-clup-001.jpg

SİZE NELER SAĞLIYOR?

Flight Clup network sistemi ile ekosistemi ile diğer tüm kripto paralardan ayrışan flight coini desteklemektedir. Network sisteminde sunulan dijital ürünler herkesin ihtiyaç duyduğu ve kazanç sağladığı ürünlerdir. En güzeli ise flight clup kimseden yatırım kabul etmez. Herkes kendi parasını kendi cüzdanlarında tutar.

flihgt-clup-002.jpg

UBUNTU GÜVENCESİ

Kripto para piyasasında kazanç elde etmenin diğer yolu da alım satım yapmaktır. Ancak yüksek volatilite ve birçok değişkenin olduğu kripto piyasasında insan matematiği ve duyguları yetersiz kalmaktadır. Flight Clup yapay zekalı UBUNTU Trading System yazılımı ile harika bir çözüm sunuyor. Kendi Binance hesabınızda tuttuğunuz USDT bakiyenizi API kodları aracılığıyla yönetiyor.

Dünyanın en büyük ve en güvenilir borsası olan Binance hesabınızdaki tether(USDT) bakiyenizi işletir. Seçili coinleri alıp satarak kullanıcılara kendi hesaplarında kazanç sağlar. Alınan her bir ubuntu ürünü için sistem akıllı kontrat aracılığı ile borsadan flight coin alır ve filght coinin değerini yukarıya doğru taşır. Bütün bunları da 7 gün 24 saat boyunca sürdürür. Ve bunu bizler gibi uyuma, dinlenme, yemek molası vermeden yapar!

LAUNCHPAD VE FLİGHT NODE (STAKE)

Flight Clup henüz piyasaya çıkmamış kaliteli coinleri borsalarda listelenmeden önce uygun fiyattan almanıza da yardımcı oluyor. Alınan her bir Launchpad ürünü için sistem akıllı kontrat aracılığı ile borsadan flight coin alır ve filght coinin değerini yukarıya doğru taşır.

Ekosistem kendi kripto parası olan flight coin stake ederek günlük olarak flight coin kazanırsınız. Düşük fiyattan stake ettiğiniz flight coinlerle hem üretimden hemde flight coinin değer artışından kazanç elde edersiniz. Günlük gelen flight coinlerinizi anında borsadan tether(USDT) çevirebilirsiniz. Alınan her bir Node (stake) ürünü için sistem akıllı kontrat aracılığı ile borsadan flight coin alır ve filght coinin değerini yukarıya doğru taşır.

KAÇIRILMAYACAK EĞİTİMLER

Bütün bu detayların yanı sıra bu topluluğun bir parçası olduğunuzda size, işinizi ve ekibinizi büyütmenize yardımcı olacak eğitimler de veriliyor. Bu eğitimler hem teknik olarak hem de kişisel gelişim olarak ayrı ayrı hazırlanıyor.

Bu konuda yol alanlar da olsanız, yeni başlayacak da olsanız her konuda güvenle yol alabileceğiniz bu platform için daha fazla bilgi alabilirsiniz: www.flightclup.com

Flihgt Clup ekosisteminde dahil olabilmek ve Sisteme üye olabilmek için Linki Tıklayınız:

Detaylı bilgi ve yardım için Telegram'dan https://t.me/flightclupdostlukmerkezi Grup adresimize tıklayarak katılabilirsiniz.

Bol kazançlar dileriz...

Yasal Uyarıdır. Bu yatırım tavsiyesi değildir. Bu İçerikten serhadhaber.com Sorumlu Değildir"

.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.