Kasımpaşa'da Deprem: Emre Belözoğlu'ndan Konyaspor Maçı Öncesi Kritik Uyarılar

Kasımpaşa'da Deprem: Emre Belözoğlu'ndan Konyaspor Maçı Öncesi Kritik Uyarılar

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Kasımpaşa, gelecek hafta oynayacağı Konyaspor maçı öncesi moral kaybı yaşıyor.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Kasımpaşa, gelecek hafta oynayacağı Konyaspor maçı öncesi moral kaybı yaşıyor. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Emre Belözoğlu, takımın sergilediği performansa sert eleştiriler getirirken istifa tezahüratlarına da yanıt verdi.

"Fenerbahçe Maçı Bizi Yanılttı"

Fenerbahçe karşısında alınan puanın takımı olumlu etkilemesini beklediğini ancak tam tersi bir tabloyla karşılaştığını belirten Belözoğlu, oyuncu grubunun motivasyon düşüklüğüne dikkat çekti:

"Salı günü antrenmanda bu hissim yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı. Fenerbahçe bizim rakibimiz değil, çok yüksek seviyede bir takım. Oradaki beraberlik bu maça iyi yansır diye umuyordum ama tamamen tersi oldu. Büyük bir üzüntü içindeyim."

"Çanlar Artık Bizim İçin Çalıyor"

Kasımpaşa'nın ligdeki konumunun tehlikeli bir noktaya geldiğini vurgulayan genç teknik adam, pes etmeyeceğini ancak işlerin ciddiye binmesi gerektiğini söyledi. Rizespor’un galibiyeti sonuna kadar hak ettiğini belirten Belözoğlu, "Belki de ligdeki en kolay maçlarını oynadılar. Bu oyun bize yakışmadı, taraftarlarımızdan özür diliyorum" dedi.

İstifa Seslerine Yanıt: "Bugün O Gün Değil"

Maç sonunda tribünlerden yükselen "istifa" seslerini değerlendiren Emre Belözoğlu, görevinin başında olduğunu şu sözlerle ifade etti:

  • Sorumluluk: "Bu tek başıma karar verebileceğim bir şey değil."

  • Taraftara Mesaj: "Taraftarı anlıyorum, bu süreçleri daha önce de yaşadım."

  • Kararlılık: "Kazanabileceğimiz maçlar olduğunu görüyorum. Çalışmayı bırakmayacağım, buna inanmak istiyorum."

Konyaspor Deplasmanı Öncesi Sıkı Yönetim

Hafta içi oyuncularla özel bir toplantı yapacağını açıklayan Belözoğlu, Konyaspor maçı öncesi disiplini artıracaklarını belirtti. Kulübün kendisine her türlü desteği verdiğini hatırlatan teknik adam, "İşleri biraz daha sıkmamız gerekiyor" diyerek oyuncu grubuna mesaj gönderdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.