Carlo Ancelotti, Arda Güler’i Şaşırttı!

Carlo Ancelotti, Arda Güler’i Şaşırttı!

Kadrosunu Endrick ve Kylian Mbappe gibi isimlerle takviye eden Real Madrid’de Arda Güler’in şans bulup bulamayacağı konuşuluyor..

Kadrosunu Endrick ve Kylian Mbappe gibi isimlerle takviye eden Real Madrid’de Arda Güler’in şans bulup bulamayacağı konuşulurken Carlo Ancelotti sürpriz bir karara imza attı ve bunu 19 yaşındaki oyuncuya da bildirdi.

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti’nin A Milli Takımımız’ın tüm maçlarını izlediği ortaya çıktı. Maçlardaki bir detay ise gözünden kaçmadı.

Kroos yok, kornerler artık Arda’nın!
Arda Güler’in kullandığı köşe vuruşlarının ne kadar tehlikeli olduğunu gören tecrübeli teknik adam Toni Kroos’un ayrılmasının ardından köşe vuruşlarını Arda Güler’in kullanmasına karar verdi.

İspanyol AS’ta yer alan habere göre; Arda Güler ile görüşen Ancelotti şu ifadeleri kullandı; “Artık Kroos burada olmadığına göre oynadığın zaman kornerleri sen kullanacaksın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.