BMC TUĞRA YURTDIŞINDA TALEP GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

BMC TUĞRA YURTDIŞINDA TALEP GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

50 yılı aşkın köklü geçmişi, 80 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatı, kuruluşundan bugüne 300 bin adedi geçen araç üretimi ile Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden biri olan BMC Tuğra Avrupa'ya ihraç ediliyor..

50 yılı aşkın köklü geçmişi, 80 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatı, kuruluşundan bugüne 300 bin adedi geçen araç üretimi ile Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden biri olan BMC Tuğra Avrupa'ya ihraç ediliyor. Hollanda, İspanya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti gibi Avrupa ülkelerinde kullanılıyor. En fazla talep İspanya'dan geliyor.

TUĞRA’nın, BMC’nin yeni kamyon ailesinin ismi olarak seçilmesinin sebebi, bu ailenin yapısal özelliklerine vurgu yapan, özel bir kavram olmasıdır. Oğuz lisanında “Hakan’ın mührü”, Osmanlı’da “padişah mührü” anlamına gelen TUĞRA, BMC’nin yollardaki yeni imzasıdır.

Güç, dayanıklılık ve konforu bir arada sunan BMC TUĞRA, Hız Sabitleyici, Intarder, 4 Noktadan Bağımsız Havalı Kabin Süspansiyonu, Elektronik Frenleme Sistemi (EBS), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Isıtmalı Sürücü Koltuğu, Isıtmalı ve Elektrik Kumandalı Yan Aynalar, Buzdolabı gibi donanımları sayesinde sürücülere keyifli sürüş imkanı sağlıyor.

BMC'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Dr. İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.